Vi på HECO-Laboratorieutstyr AS utfører service både hos kunden samt på egen serviceavdeling på Lysaker. Våre serviceingeniører besitter på god kunnskap og mottar opplæring hos produsent for å kunne yte den beste servicen.

Service forlenger levetiden!

Service og forebyggende vedlikehold sikrer at instrumentene operer optimalt og forlenger levetiden. Vi på HECO følger produsents anbefalte serviceintervaller og utsteder digitale sertifikater og rapporter ved service. All dokumentasjon på utført service er tilgjengelig hos oss og kan hentes ut kostnadsfritt ved forespørsel til enhver tid.

Prioritert service ved serviceavtale

Vi tilbyr spesialtilpasset og gunstige serviceavtaler for dine instrumenter. En serviceavtale sikrer kontinuitet og driftssikkerhet samt reduserer risikoen for slitasjeskade, nedetid, feilaktige og upålitelige resultater. Vi benytter godkjent verktøy og instrumenter for feilsøking, reparasjon og kalibrering av instrumenter.

En serviceavtale inkluderer også prioritert service som garanterer responstid innen den fastsatte tiden i serviceavtalen.

Kontakt oss!

Ønsker du service? Trykk her og fyll ut skjemaet og en av våre serviceingeniører vil ta kontakt.

Har du spørsmål relatert til service eller lurer du på noe annet?

Send mail til

Service@Heco.no

Vi ser frem til å hjelpe deg!