HECO AS tilbyr alle Fritsch produkter for prøve-opparbeiding og måling av partikkel størrelse i Norge. Produktene kan knuse partikler fra 10 cm ned til størrelse lempelig for analytiske analyser < 1µm. I tilegg har vi sieve shakers og laser particle sizers.

 

Fritsch Planetary Ball mills: For volum opptil 900ml og inngangs partikkelstørrelse <1cm er kulle møller lempelig for prøver av alle hardheter. De kutter ned til 1µm for analytiske tester på veldig kort tid. Video oven og brosjyre her: Planetary mills

Fritsch Ball Mills: For små volumer av harde, temp. sensitive, tørre og våte prøver. Max 10 ml prøvevolum. Ball Mills

Fritsch Jaw Crushers & Fritsch Disk Mills: For pre-crushing av store partikler opptil 10 cm og kapasitet på opptil 250kg/time er det lemplige valget en Jaw Crushers eller Disk Mills.

Fritsch Cutting Mills: For temperatursensitive applikasjoner, mediumhardt og fibrøst material med en inngangs partikkelstørrelse på opptil 120 x 85 mm og mulighet å kutte opptil 85 l/h kan vi tilby Cutting Mills,

Fritsch Rotor-/Beater Mills:  For temperatursensitive applikasjoner, eksempelvis plast, mediumhardt material og inngangs partikkelstørrelse opptil på 25mm er en Rotor eller Beater Mill lemplig.

Fritsch Knife Mill: For feite, oljete medium harde prøver med inngangs partikkelstørrelse på opptil 40 mm og en sluttprodukt på <300µm anbefaller vi Pulverisette 11.

Fritsch Motor Grinder: Universell automatisert mørtel for de fleste typer material. Kan også kobles til flytende nitrogen, Pulverisette 2.

Fritsch Sieve Shakers: For automatisk sikting med opptil 16 sikter, for både våte og tørre prøver, kapasitet på 2-15 kg prøver anbefaller vi  Analysette 3/18. Kan kobles til software for automatisk evaluering og dokumentasjon av resultatene.

 

Ønsker du en oversikt av møller og knusere se katalogen. Tilbehør finnes i 6 forskjellige materialer, avhengig av prøvemateriale og abrasjon resistens.

Jeg hjelper deg gjerne med å finne riktig produkt og tilbehør for dine applikasjoner, bare send meg, Patricia, en epost for med mer informasjon om dine applikasjoner.