LAF og sikkerhetsbenker

HECO Laboratorieutstyr har lang erfaring med salg av sikkerhetskabinett til alle formål. Vi representerer Faster i Norge. Våre kunder er sykehus, universiteter, farmasi, bioteknologi, diagnostikk, veterinær, mat og drikkeindustri. Ønsker du å anskaffe en ny sikkerhetsskap Klasse I, Klasse II og Klasse III

HECO Laboratorieutstyr har lang erfaring med salg av sikkerhetskabinett til alle formål.

Vi representerer Faster i Norge. Våre kunder er sykehus, universiteter, farmasi, bioteknologi, diagnostikk, veterinær, mat og drikkeindustri.

Ønsker du å anskaffe en ny sikkerhetsskap, eller trenger en pris til budsjett, så ta kontakt med vår Produktansvarlig Shanu Rajput

 

• Arbeider du med kjemikalier….?

• Arbeider du med infeksjon organismer…?

• Ønsker du spesielle skap for å kunne jobbe trygt med kjemikalier eller potensielt patogene organismer…?

FASTER S.r.l., har 34 års erfaring og basert i Italia, er en av de ledende europeiske produsentene av bredt spekter av sikkerhetskabinett.
FASTER’S strategi er å opprettholde og forbedre sin tilstedeværelse i alle markedssegmentene ved å levere toppkvalitetsinstrumenter. Alle FASTER produkter er designet for å møte kravene i de nyeste internasjonale standarder.
FASTER er ansvaret for å møte forventningene til marked og distributør når det gjelder produktkvalitet, rekkevidde, levering, prising og service.
FASTER’S kommersielle, markedsføring og engineering kontorer ligger i Cornaredo (Milano) og produksjonsanlegg i Cornaredo og Ferrara med både tilpasset og stor produksjonskapasitet.

Nåværende produktsortiment inkluderer:
– Laminar airflow skap
– Mikrobiologiske sikkerhetsskap
– Cytotoksiske medisinske sikkerhetsskap
– Skaper for spesielle applikasjoner
– Tilpasninger og skreddersydde enheter Kjemisk avtrekkskap
– Isolatorer for cytotoksiske applikasjoner og steriliseringstester
– Pharmaindustrien laminær luftstrøm systemer
– LAB laboratorium benker og avtrekksskap

 • FASTER Mikrobiologiske sikkerhetsskap Klasse I, Klasse II og Klasse III: For håndtering av lave og moderate patogene midler i et bredt spekter av disipliner i applikasjoner som: Microbiology, Virology, Hematology, cellekultur, Genetics, rekombinant DNA og i samsvar med:
 • Europa: EN 12469: 2000
  USA: NSF / ANSI 49
  Australia: 2252 – 2004
 • – Arbeid i sikkerhetskabinett
  » Planlegg jobben godt
  » Jobb rolig for å redusere forstyrrelsene i luftstrømmen

 

Klasse I: Beskytter bruker og omgivelse

SAFEFAST EL – CLASS I: Er mikrobiologiske sikkerhetsskap i henhold til EN 12469: 2000

 

 

 

 

 

Klasse II: beskytter bruker, omgivelse og produkt.

SafeFAST Elite class II A1/A2: Real Laminar AirFlow luftstrøm systemer

 

 

 

 

 

SafeFAST Premium class II A1/A2: Laminær luftstrøm systemer for lave nivåer av strømforbruk, CO2-utslipp og de laveste støy nivå.

 

 

 

 

 

SafeFAST Classic class II A1/A2: Real laminær luftstrøm med automatisk foran sash vinduet. Overlegen støynivå som følge av unike tekstil plenum <55 dB (A)

 

 

 

 

 

SafeFAST Top class II A1/A2: Et stykkformet arbeidsrom i AISI 304 ss, Lagdelt, hengslet sikkerhetsglass i front.

 

 

 

 

 

SafeFAST Light : En kompakt klasse II A1 / A2 mikrobiologisk sikkerhet med valg av materialer av konstruksjon av høyeste kvalitet

 

 

 

 

 

Klasse III: Beskytter bruker og omgivelser og Samfunn

SafeFAST Elite class III : Er mikrobiologisk sikkerhetskabinett, som ofte brukes i laboratoriet for å håndtere alle typer av patogene midler, klassifisert fra klasse I til klasse IV i henhold til World Health Organization.