Kuhner risteinkubator

Kuhner ristemaskiner står for høy kvalitet og nyskapende teknologi. Enden du jobber med en liten bord rister eller den største industrielle rister, forblir kvaliteten den samme. Den direkte driften spesielt utviklet av Kuhner, kombinerer ensartet, pålitelig ytelse med lavt energiforbruk. Kuhners drift er unik ved at ristebevegelsen lett kan endres. Instruksjonene er brukervennlige og kan leses på et øyeblikk. Men på toppen av alt, leverer Kuhner 5 års garanti med produktene sine.

ISF1-X (Climo-Shaker)

ISF1-X (Climo-Shaker) er egnet for bruk i moderne laboratorier, forskningssentre og produksjonsanlegg. Den tilbyr en stor risting kapasitet med et lite fotavtrykk og også mange funksjoner som tillater enkel, sikker håndtering av produktet.

Les mer: ISF1-X (en)

ISF4-X (Climo-Shaker)

Kuhner ISF4-X risteinkubator har stor riste kapasitet med temperatur, fuktighet og CO2 kontroll alle tilgjengelige. Riste diameteren og hastigheten av hver enhet kan velges individuelt. Standard diametre er 12,5, 25 og 50 mm. Andre riste diametere er mulig.

Les mer om Kuhner ISF4-X risteinkubator her: ISF4-X (Climo- Shaker)

LT-X (Lab-Therm)

Kuhner LT-X (Lab-Therm) risteinkubator har de samme egenskapene som de større ISF1-X og ISF4-X-modeller. Risteinkubatoren ble spesielt utviklet for å løse risting behovene til bioteknologisk og farmasøytisk industri. Den praktiske størrelsen på LT-X betyr at den vil passe inn i et hvilket som helst laboratorium.

Les mer om Kuhner LT-X risteinkubator her: LT-X (Lab- Therm)

LS-X (Lab-Shaker)

Kuhner LS-X er en solid benk topp rister konstruert for kontinuerlig, vedlikeholdsfri drift.

ES-X (Lab-Shaker)

ES-X er en spesialdesignet shaker med en separat styreenhet. Den er ideell for bruk i eksisterende inkubatorer eller temperaturkontrollerte rom som risteenheten med sin rustfrie stål kan plasseres i områder med høye temperaturer (opptil 80 ° C) og fuktighet (opptil 95% RH).

Les mer om Kuhner Flyer ES-X risteinkubator her:  Flyer ES-X (en)

SBM/SS-X (Rack-Shaker)

Kuhner rack Shaker SBM / SS-X er et plassbesparende shaker system designet for miljø, laboratorier og korridorer.

Les mer om Kuhner Flyer SBM/SS-X  risteinkubator her: Flyer SBM_SS-X (en)

RC2-X (Pilot-Shaker)

Kuhner utviklet RC2-X spesifikt for stor kapasitets risting. Den aksepterer to store C-størrelses brett (800 x 660 mm) som kan monteres med Erlenmeyerkolbe klemmer, test-holdere eller sticky matter etc.

Les mer om Kuhner Flyer RC2-X risteinkubator her: Flyer RC2-X (en)

SB10-X (OrbShake)

SB10-X er et orbital ristet benktopp bioreaktor system for dyrking av humane, pattedyr og planteceller engangs poser. Det består av seks moduler (med unntak av posen) og har et arbeidsvolum fra 3 liter opp til 12 liter. SB10-X kan anvendes i forskning, utvikling prosesser eller som en pilotskala bioreaktor.

Les mer om Kuhner Flyer SB10-X risteinkubator her: Flyer SB10-X (en)

SB50-X (OrbShake)

Den SB50-X er en orbital rystet bioreaktor for dyrking av humane, pattedyr og planteceller i en engangspose. Et arbeidsvolum fra 15 liter til 50 liter for den SB50-X sikrer enkel oppskalering fra mikrotiterplater til risteflasker og helt opp til 200 liter. SB50-X kan brukes i forskning, prosessutvikling eller produksjon.

Les mer om Kuhner SB50-X risteinkubator her: Flyer SB50-X (en)

SB200-X (OrbShake)

SB200-X er en orbital rystet bioreaktor for dyrking av humane, pattedyr og planteceller i en engangspose. Et arbeidsvolum fra 50 liter til 200 liter for SB200-X sikrer enkel oppskalering fra mikrotiterplater til risting. Dette brukervennlige systemet kan enkelt distribueres i forskning, prosessutvikling eller produksjon.

Les mer om Kuhner FlyerSB200-X risteinkubator her: GEN_11_2009

SR200-X (Pilot-Shaker)

Med SR200-X, tilbyr Kuhner et svært fleksibelt riste maskin konsept. SR200-X består av en fast basis som innbefatter Kuhners direkte drivsystem.

Les mer om Kuhner FlyerSR200-X risteinkubator her: Flyer SR200-X (en)