Arctiko's FLEXA serie, lansert i slutten av 2018, er en serie med kjøleskap og frysere som klarer kravene som stilles ved laboratorier.

FLEXA serien tilbyr stor fleksibilitet med modeller i størrelser på mellom 55 og 437 liter. FLEXA-serien har integrert luftkjøling som gir store fordeler. Teknologien sikrer høy temperatur stabilitet og rask temperaturgjenvinning etter døråpning. Vifter i toppen tvinger ned kald luft for å jevnt avkjøle enheten. Luften sirkuleres for å sikre at det ikke finnes varme områder med stillestående luft.

Alle modeller har LED belysning som tilbyr lang levetid og lavest mulig driftskostnad. Hyllene kan enkelt justeres av brukeren selv etter behov. Alle fryser kommer med lås for ekstra sikkerhet. Glassdører finnes som tilvalg.

For laboratorier med høyere krav til kjøleskap og frysere kan vi tilby LFF og LR serien. Disse kan velges i gnistsikre versjoner, forskjellige hyller, kombiskap, reversible dører etc.

ultra_20

ultra_20_description

Ønsker du å anskaffe ett nytt kjøleskap eller frysere, trenger pris til budsjett, så ta kontakt med vår Produktansvarlig  Patricia Patoka. For mer informasjon se komplett her: Katalog 2018