Innredning for laboratorier

Det er mye å tenke på når man skal innrede et laboratorium. Heco har mer enn 15 års erfaring med laboratoriuminnredning og kan geleide deg trygt gjennom jungelen av kvaliteter og opsjoner som passer til ditt bruk. Heco er autorisert leverandør og installatør av innredning fra den Tyske kvalitets produsenten Köttermann.

Planløsning

For å designe en funksjonell og vellykket løsning for ditt laboratorium er det viktig å involvere oss så tidlig som mulig i prosessen. Heco vill i samarbeid med Köttermann tegne forslag slik at vi sammen med deg finner de beste løsningene.

Avtrekkskap

Riktig valg av avtrekkskap er viktig. Det kan være dyrt å velge feil avtrekkskap dersom disse må oppgraderes eller byttes ut senere. Våre avtrekkskap fra Köttermann har en forventet levetid på 20 år og vil derfor være en del a ditt laboratorium i lang tid fremover.

Møbler

Riktig valg av benkeplater, inndeling av skuffer og skap og riktig plassering av vask er ikke en triviell øvelse. Vår ekspertise hjelper deg å velge den kvaliteten og funksjonaliteten som passer til ditt bruk.

Kjemikalier

Riktig oppbevaring av kjemikalier er viktig for sikkerheten for deg som jobber på laboratoriet. Köttermann leverer system for alle typer kjemikalier etter alle nødvendige standarder. Köttermann leverer også avfallsystemer i kombinasjon med avtrekkskap for sikker håndtering.

Service Enheter

Det er viktig å tenke funksjonalitet og tilgjengelighet. Hvor skal det være gass, vann-avsug, stikkontakter etc.

Ferdig løsning

Når alle punktene over er oppfylt og du som kunde er 100% fornøyd vil Heco montere og installere ditt nye laboratorie. For oss er ingen jobb for liten eller for stor. Vårt fokus er å levere kvalitet til avtalt tid slik at du kan fokusere på dine oppgaver i laboratoriet.

Referanseprosjekter

Innredning av forskningskipet Kronprins Håkon

Innredning av Jotuns nye lokaler i Sandefjord

  • Alle
  • salg