M. Braun er verdensledende på hanskebokser. M. Braun hanskebokser brukes i FoU avdelinger på universiteter og forskningslaboratorier verden over. Bruksområder inkluderer OLED & PLED produksjon, lampe- og batteriforskning og produksjon. Hanskeboksene brukes også som isolatorer i blant annet farmasøytisk-, kjemisk- og nukleær industri.

 

 

Acrylic Glove Box Workstation

Acrylic Glove Box Workstation tilbyr en kostnadseffektiv løsning for inert atmosfære applikasjoner. Et tykt, klart og holdbart akryl skall tillater optimal sikt og forblir ugjennomtrengelig for omgivende luft.

 

LABstar Glove Box Workstation

LABstar Glove Box Workstation er et klar til bruk, høy kvalitets hanskerom system som oppfyller dine spesifikke krav. Systemet er designet for kunder som trenger økonomisk forskning og utviklings verktøy for å gjøre viktige eksperimenter under rene atmosfærer.

UNIlab Plus Glove Box Workstation

UNIlab Plus Glove Box Workstation har blitt designet for å møte spesifikasjonen av ulike applikasjoner. Sammenlignet med LABstar arbeidsstasjon, gir Unilab Plus deg og ditt forskerteam ekstra funksjoner, inkludert Unilab gassrensesystem med SP / DP-konfigurasjon. En PLC-M. Braun kontroller er også forsynt som en standardfunksjon.

UNIlab Pro Glove Box Workstation

UNIlab Pro Glove Box Workstation arbeidsstasjon har blitt designet for å møte spesifikasjonen av ulike applikasjoner og regnes som å være bransjens mest universelle hanskerom plattform. Sammenlignet med LABstar og Unilab Plus arbeidsstasjoner, gir Unilab Pro deg og ditt forskerteam ekstra funksjoner, inkludert Unilab SP / DP gassrensing system med en PLS-M. Braun kontroller med touch skjerm som en standardfunksjon.

LABmaster Pro Glove Box Workstation

LABmaster Pro Glove Box Workstation tilbyr forbedrede funksjoner og fordeler for å møte kravene til våre kunder. Som flaggskip modellen kan LABmaster Pro enkelt konfigureres med hele vår linje av spesialdesignede prosessverktøy og kan være fullt integrert med andre tredjeparts utstyr.

LABmaster Pro har vist seg å være et overlegent hanskesystem i en rekke forsknings- og produksjonsmiljøer og er ofte benyttet i fremvoksende markeder som OLED / PLED / OPV. Med oppgraderte funksjoner og fordeler, er LABmaster Pro plattformen det beste valget for å møte dine økende krav

MB-200B Modular Glove Box Workstation

MB-200B modulplattformen er designet med evnen til å legge til ytterligere bokstopper på eksisterende arbeidsstasjoner. MB-200B kan også koble direkte til ditt valg av hvilket som helst standard MBRAUN gassrensing system. Som brikker i et puslespill, kan MB-200B hanskerom systemet “settes sammen” for å danne løsningen for utallige applikasjoner og systemkonfigurasjoner.

 

MB-TIG-1010 

er utformet som en komplett sveisekabinett arbeidsstasjon.

 

ISO Pro nano

ISO Pro nano hanskerom med integrert vifte er designet for operatørbeskyttelse mens du arbeider med nanopartikler. Det drives i relativt negativt trykk på miljøet (-200 Pa). Operatørens sikkerhet er garantert av høy lekkasjetetthet på <1% vol/time og automatisk (under) trykkontroll.