Analyse og laboratorievekter som tilfredsstiller krav til presisjon, reaksjonstid og stabilitet har stor kompetanse innenfor målingsnøyaktighet og presisjon utstyr av aller høyeste kvalitet og sikrer deg en god opplevelse med målingen og det med ultra-nøyaktig resultat hver eneste gang.

HECO laboratorieutstyr tilbyr analysevekter fra to velkjente distributør for å velge fra, basert på dine behov og budsjett.

Ønsker du å anskaffe en ny vekt, eller trenger en pris til budsjett, så ta kontakt med vår Produktansvarlig  Shanu Rajput

 

asarSartorius er et tysk selskap og produsent av verdens fineste laboratorievekter siden 1871 da de introduserte verdens første farmasøytiske balansevekt.

 

Adam EquipmentAdam equipment etablert i 1972 med mål om å levere kvalitet veiing utstyr og tjenester til rimelige priser.

 

Kategorier:

Presisjon-og analysevekter: Svært nøyaktig analysevekter som dekker ditt behov for høypresisjon, samtidig som det gir en god brukeropplevelse med utvalg av intern og ekstern kalibrering. i tillegg lett å bærbar og perfekt til mange bruksområder, som for eksempel kvalitetskontroll, formulering, jordprøver, smykker,brevpost og veiing av måltider.

best-bilde-sartorious

 

big_nimbus

 

Fuktighetsanalysator

Adam PMB fuktighetsanalysator gir nøyaktige fuktighetsmålinger og er utstyrt med en rekke funksjonaliteter som sørger for enkel og feilfri drift

PMB