Allsidige rørere som gir de beste blandingresultatene i utfordrende applikasjoner. Den unike "Quick-Chuck"-funksjonen på røreverket hjelper deg å bytte impeller raskt og enkelt uten ekstra verktøy.

Ta kontakt med vår Produktansvarlig Shanu Rajput

Hei-TORQUE Overhead røreverk

Heidolph sine røreverk kan gi ditt laboratorium  forbedret ytelse, pålitelighet og kraftig omrøring i mange år.

Hei-TORQUE laboratorierørene er utstyrt med den nyeste drev-teknikken, og det forseglede huset beskytter innsiden mot damp og støv.

Ditt lab-røreverk bør ikke bare være robust, men også praktisk. Med sin unike Quick-Chuck bytter du impeller raskt og enkelt uten ekstra verktøy.

Dessuten gir Hei-TORQUE-serien det passende omrøring-verktøyet for en hver applikasjon.

De avanserte VISCO JET® impellerne sikrer de beste blandingresultatene gjennom sine selvforsterkende flytegenskaper. VISCO JET®-blandesystemet er i stand til å røre lave viskositeter og geler med høy viskositet, hvor konvensjonelle impellere ikke klarer å røre.

Overbevis deg selv om kvaliteten, ytelsen og påliteligheten til lab-rørerne, som er utelukkende utviklet og produsert kun i Tyskland.

For mer informasjon kan du lese her

 

Hei-PLATE magnetrører
Rask oppvarmingistid og kjemisk motstand med eller uten oppvarmingfunksjon, og 3 års garanti

 

Det er grunnen til at magnetørerene våre er kompromissløse når det gjelder kvalitet og pålitelighet. Hei-PLATE magnetrørene imponerer gjennom et forseglet og brannsikkert hus, og et unikt Kera-Disk® varmeplatebelegg som har høy kjemisk motstand og rask oppvarmingstid.

Den kraftige og utvidede varmekapasiteten på 800 W reduserer prosesstiden merkbart. Intelligente funksjoner som f.eks. den dynamiske restvarme-indikatoren

Les mer om Hei-PLATE her