Mobile oljelaboratorier til Irak

Mobile oljelaboratorier til Irak

HECO - Laboratorieutstyr har levert 6 mobile laboratorieenheter til South Oil Company i Irak. Disse er komplette med instrumenter for analyser av råolje.


South Oil Company i Irak skal primært bruke de mobile laboratoriene til analyse av råolje før den sendes til raffineri. Thurston Building Systems i England har produsert containerenhetene, og HECO - Laboratorieutstyr har montert laboratorieinnredning. Innredningen er i lakkert stål og produsert av Köttermann i Tyskland. De 6 enhetene er identiske og med standardiserte mål og festeanordninger slik at de kan transporteres med lastebil. SOC ønsket store moduler, og disser tilsvarer to 40 fots kontainere.

På dette bildet er den vist uten trapper og plattform. Dette er levert med slik at den kan stå på en sokkel eller på et lasteplan.

Laboratoriene er utstyrt med en 20 kVa Generator, to AC anlegg, viftemotor til avtrekkskap, lite kontor og et lite lager. Det er levert en rekke instrumenter for arbeid med råolje, deriblant en mobil PVT, GC, SRA-TEPI (Source Rock Analyzer), oljesentrifuge, viskometer, Karl Fischer, titrator for H2S og mye mer.

Det ble gjennomført et 2 ukers kurs for operatørene av de mobile laboratoriene, og det ble holdt en avsluttende eksamen.

Disse enhetene er produsert med tanke på et ørkenklima, men dette er noe som selvsagt tilpasses etter de aktuelle forespørslene.

Ta gjerne kontakt med oss dersom en slik løsning kan være av interesse for ditt firma.

Se film:

You need Adobe Flash and Javascript to view this file Innside